Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Opvallend Jezelf

Welkom bij de online omgeving van Opvallend Jezelf! Ik vind het te gek dat we een half jaar lang samen aan de slag gaan. Elke maandag krijg je toegang tot een nieuwe opdracht om steeds scherper te krijgen waar jíj voor staat, waarom klanten voor JOU moeten kiezen én hoe je dit verwerkt in een waanzinnig marketing masterpiece, inclusief denderende promotie. Scrol naar beneden voor de modules. Heel veel succes en tot snel!

Bijzondere Basis

Deze maand krijgen we haarscherp in beeld wát je dan precies al goed doet. Het gaat om het herkennen van wat bijzonder is aan wat jij doet en hoe je het doet, zodat we dit in de spotlight kunnen zetten voor potentiële nieuwe klanten.

Ontdek wat jou tot jezelf maakt

Deze maand gaan we dieper dan je ooit bent gegaan. Wie ben jij écht? En wat maakt dat je extra aantrekkelijk en voordelig voor klanten? Tijdens de livedag duiken we nóg een laag dieper. Ik kan niet wachten!

Jouw visie en marketing message

Hoe denk jij over jouw vakgebied? Waar wil jij je doelgroep het allerliefst mee helpen? Dit gaan we deze maand uitdagen en scherpstellen, zodat jij precies weet waar je voor staat en hoe je dat overbrengt.

De start van jouw marketing masterpiece

Deze maand werken we aan een plan om JOU, jouw visie, jouw boodschap, dat waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt om te zetten tot iets concreets en tastbaars waar je doelgroep van zal smullen.

Een briljant promo plan

Deze maand werken we aan promotiemateriaal. Eyecatchers en mustreads die ervoor zorgen dat je ideale klant direct stopt met scrollen en doorklikt naar meer informatie wanneer ze het voorbij zien komen.

De kers op de taart

Deze maand pakken we alles bij elkaar, zodat je er een boek over kan schrijven én je een superstrakke pitch hebt om het in 2 zinnen samen te vatten. Maar dat is niet alles: het is ook tijd om jouw marketing masterpiece met de wereld te delen.

Extra call to action

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.