Module 1.1 – Introductie Copy

 

We zijn als ondernemer vaak enorm gefocust op de groei van ons bedrijf. Dat snap ik heel goed: ik vind het héérlijk om lekker aan mijn business te bouwen. In die flow te zitten, vol inspiratie aan de slag te zijn, te gekke resultaten halen.

Ik geloof er niet in dat je bedrijf simpelweg een tool is die het mogelijk is om je leven in te vullen zoals je graag zou willen. Dat je bedrijf er is zodat je kan doen wat je wilt in je ‘vrije tijd’. Je bent zoveel uren bezig met je eigen bedrijf, het neemt zo’n grote rol in in je leven: dat bedrijf moet kloppen. En daar gaan we het uitgebreid over hebben.

Maar:

Ik geloof wel dat er méér in je leven is dan alleen dat bedrijf. En ik geloof dat je jezelf continu beter moet leren kennen om heel goed te weten hoe je je bedrijf precies wilt inrichten.

Waar krijg je het meeste energie van? Waar word je echt blij van? Hoe verwerk je dat in je bedrijf én welke tijd moet er over blijven om dat privé te kunnen doen?

En als we het hebben over de toekomst waar je naartoe werkt: sta je jezelf wel toe om echt groot te dromen, of hou je jezelf en je leven stiekem toch nog klein? Wat komt er in je hoofd op als je alle remmen loslaat?

Dit gaat voor mij niet alleen over de omzet die je kan draaien en het aantal klanten dat je kan helpen, maar vooral ook om wie jij kan worden.

Toen ik net begon met ondernemen, had ik een heel duidelijk plaatje in mijn hoofd van het type vrouw dat ik wilde worden: een stijlvolle, zelfverzekerde vrouw, die op een podium staat met een publiek dat aan haar lippen hangt. En op het moment dat dat plaatje werkelijkheid werd (kleine kanttekening: ik loop er echt niet altijd stijlvol bij) vroeg ik me af: oké, what’s next? Wat zit er nog meer in mij waar ik naartoe kan werken? Wat voor leven wil ik hebben en wat voor mens wil ik worden?

En daar is deze module voor. Om glashelder te krijgen wat het ondernemerschap jou moet brengen. Voor jou persoonlijk, voor je privéleven en voor je bedrijf.