De kers op de taart

/*! elementor – v3.10.2 – 29-01-2023 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}
https://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_E

De maand van de puntjes op de i, onze evaluatie en jouw lancering. Je hebt in dit traject zó vaak op zoveel verschillende manieren verwoord waar JIJ voor staat, dat het helemaal vanzelfsprekend is geworden. Je verhaal is zo eigen en compleet, dat je ideale klant meteen weet wat ze aan je heeft – en het wil kopen. Deze maand pakken we alles bij elkaar, zodat je er een boek over kan schrijven én je een superstrakke pitch hebt om het in 2 zinnen samen te vatten. Maar dat is niet alles: het is ook tijd om jouw marketing masterpiece met de wereld te delen. Een knallende lancering waar niemand van je doelgroep omheen kan. Deze maand delen we de kroon op jouw werk en de kroon op ons traject met de rest van de wereld.

Hier een stukje uitleg over de google drive url. Deze url wordt naar karlijn@vogelvrijondernemen.nl gestuurd. Wellicht handig om te vermelden dat ze je moeten taggen als ze klaar zijn met een nieuwe opdracht?